Araklıspor Rizespor'a yenildi!

2. Yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Çaykur Rizespor programa göre bugün son hazırlık maçını Arnavut ekibi Skënderbeu Korçë ile yapacaktı. Rakip takımında sakat oyuncularının çokluğu sebebi bu maç iptal edilerek komşu il Trabzon’un Spor Toto 3

Araklıspor Rizespor'a yenildi!

2. Yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Çaykur Rizespor programa göre bugün son hazırlık maçını Arnavut ekibi Skënderbeu Korçë ile yapacaktı. Rakip takımında sakat oyuncularının çokluğu sebebi bu maç iptal edilerek komşu il Trabzon’un Spor Toto 3. Ligde ki temsilcisi Arklıspor ile oynadı.

Oyuna baskılı başlayan Çaykur Rizespor üst üste geliştirdiği tehlikeli ataklarla etkili olurken bunlardan birinde 16. dakikada ceza sahası içerisinde oluşan karambolde akıl dolu bir kafa vuruşu yapan Mehmet Al, Çaykur Rizespor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golden 2 dakika sonra Çaykur Rizespor’un ceza sahası dışında kazandığı serbest vuruşta topun gerisine yeni transfer Mehmet Yozgatlı geçti. Tecrübeli oyuncu klasına yakışır bir vuruşla takımını Araklıspor karşısında 2-0 öne geçirdi. İlk yarıda bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya 5 oyuncu değişikliği yaparak başlayan Yeşil-mavililer etkili oyununu sürdürdü 78. Dakikada kaleci Seyhun ile karşı karşıya kalan Ersin Güreler kaleciyi de geçerek topu 3. kez Araklıspor ağlarına bıraktı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çaykur  Rizespor son hazırlık maçından 3-0 galip ayrıldı

Bu maçın ardından 2. Yarı kamp programı çerçevesinde maç programını tamamlayan Çaykur Rizespor, Antalya Belek Susesi otelde yarın sabah yapılacak antrenman sonrası hazırlık kampını tamamlayacak.  Pazartesi akşamı ise Rize’de kendi tesislerinde toplanarak hafta sonu oynayacağı Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

ÇAYKUR RİZESPOR

Selçuk Görmüş, (45-Mahmut) Evren Kürkçü, Ercan Ünal, Yunus Ceylan, (45-Volkan Özcan) Ersin Güreler, Semavi Özgür, (65-Serkan Atak) Mutlu Kızıltan, (70-Muhammet Yılmaz) Mithat Yaşar, (55-Erkan Kaş) Mehmet Yozgatlı, (45-İlyas Çakmak) Çağrı Yarkın, Mehmet Al (45-Gökhan Kaba)

ARAKLISPOR

Seyhun, Yusuf, Ender, Yunus, Yalçın, Ömer Kesici, Ümit, Hasan, Şaban, Ali Köse, Selçuk

GOLLER 16.dk Mehmet Al, 18. dk Mehmet Yozgatlı, 78. dk Ersin Güreler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor