Araklıspor moral buldu

 Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Kepez Belediyespor'u 1-0 yenen Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, rakipleri karşısında galip gelerek önlerindeki maçlar öncesi moral bulduklarını söyledi. Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, i

Araklıspor moral buldu

 Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Kepez Belediyespor'u 1-0 yenen Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, rakipleri karşısında galip gelerek önlerindeki maçlar öncesi moral bulduklarını söyledi. 

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir takıma sahip olduğunu belirterek, ''İyi de futbol oynuyoruz, sadece sonuca gitmekte şansızlıklar yaşıyorduk. Kepez Belediyespor deplasmanında galip gelerek, şansızlığımızı da yenmek istiyorduk. Rakibimiz de bizim gibi ligin alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Zor maç olacağını biliyorduk. Maçın ilk 15 dakikasında rakibimiz bizden daha üstün bir futbol ortaya koydu. Daha sonra oyuna denge getirdik. Karşılaşmanın ikinci yarısının başlarında ise 1-0 öne geçmeyi başardık ve maç bizim üstünlüğümüzle sona erdi' diye konuştu. 

Kepez Belediyespor deplasmanından çok önemli 3 puan aldıklarını ifade eden Yakupoğlu, ''Bu maçı kazanarak, önümüzdeki maçlar öncesi moral bulduk. Bu galibiyetin anlam kazanması için önümüzdeki Kırıkhanspor maçını da kazanarak istikrar yakalamak istiyoruz'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor