Araklıspor iddiasını sürdürecek

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, ikinci yarı oynayacakları güzel futbol ve karşılığında alacakları puanlarla zirve iddialarını sürdüreceklerini söyledi. Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki

Araklıspor iddiasını sürdürecek

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, ikinci yarı oynayacakları güzel futbol ve karşılığında alacakları puanlarla zirve iddialarını sürdüreceklerini söyledi.

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüklerini belirterek, 'Günde sabah ve akşam olmak üzere yaptığımız çift idmanla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu ayın 22'sine kadar hazırlıklarımızı burada sürdüreceğiz. Bu süre zarfında hazırlık maçları da yapacağız' dedi.

Futbolcularının idmanlarda çok istekli ve arzulu olmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Yakupoğlu, 'Bu tempomuzu ve performansımızı lige yansıttığımız takdirde başarılı olacağımıza inanıyoruz. İlk yarı ligi 4. sırada bitirerek zirve için iddialı bir yerde tamamladık. İkinci yarı ise oynayacağımız güzel futbol ve karşılığında alacağımız puanlarla zirve iddiamızı sürdüreceğiz' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor