Araklıspor hocasından açıklama

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Kırıkkalespor ile karşılaşacak Araklıspor'da, teknik direktör Halit Yakupoğlu, rakipleri karşısından galibiyetle ayrılarak, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklam

Araklıspor hocasından açıklama

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Kırıkkalespor ile karşılaşacak Araklıspor'da, teknik direktör Halit Yakupoğlu, rakipleri karşısından galibiyetle ayrılarak, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Yalovaspor'u mağlup ederek ligin ikinci yarısının ilk galibiyetini aldıklarını belirterek, ''Ligin ilk yarısında göstermiş olduğumuz performansımızı ikinci yarıda göstermedik. İlk yarıdaki futbolumuzun çok çok uzağındayız. Yalovaspor karşısında futbolcularım kendilerine yakışır mücadele ettiler ve sonunda galip gelmesini bildik'' dedi.

Kırıkkalespor ile zorlu bir karşılaşma yapacaklarını ifade eden Yakupoğlu, ''Lig beşincisi Karsspor ile aramızda 6 puanlık fark var. Play-off yarışında büyük kayıplar yaşasak da iddiamız sürüyor. Biz lig sonuna kadar play-off yarışı içinde olacağız. Play-off mücadelesi veren takımlar arasında puanlar birbirine çok yakın. Biz bu hafta da 3 puan alarak, üst üste hem ikinci galibiyetimizi almak hem de çıkışımızı sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler