Araklıspor galibiyete hasret kaldı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın sahasında Beylerbeyi ile karşılaşacak olan Araklıspor'un kulüp başkanı Reşat Çebi, ''Play off yarışında her ne kadar geri kalmış olsak da fikstür avantajımızı iyi kullanarak sezon sonuna kadar bu yarışın içinde olmak isti

Araklıspor galibiyete hasret kaldı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın sahasında Beylerbeyi ile karşılaşacak olan Araklıspor'un kulüp başkanı Reşat Çebi, ''Play off yarışında her ne kadar geri kalmış olsak da fikstür avantajımızı iyi kullanarak sezon sonuna kadar bu yarışın içinde olmak istiyoruz'' dedi.

 

Reşat Çebi, Araklıspor olarak ilk yarıdaki başarılı grafiklerini ikinci yarıda sürdüremediklerini belirterek, ''İlk yarıda uzun galibiyet serisi yakalayan takımımız ikinci yarıda aynı başarıyı gösteremedi, 6 haftadır galibiyete hasret kaldık. Kaybettiğimiz puanlar sonrasında play off'a katılmayı da zora soktuk'' diye konuştu.

 

Önlerinde sekiz maçın kaldığını, bu maçlardan beşini kendi sahalarında oynayacaklarını ifade eden Çebi, şunları söyledi:

 

''Play off yarışında her ne kadar geri kalmış olsak da fikstür avantajımızı iyi kullanarak sezon sonuna kadar bu yarışın içinde olmak istiyoruz. Yarın sahamızda Beylerbeyi ile karşılaşacağız. Rakibimiz ile ilk yarıda yaptığımız maçta berabere kalmıştık. Kendi evimizde galip gelmek istiyoruz. Önümüzdeki 8 final maçının ilkine galibiyet ile başlamak arzusundayız.''

 

Saha zemininin bozukluğundan dolayı maçı Trabzon Yavuz Selim Stadyumu'nda oynayacaklarını ifade eden Çebi, sahanın kendilerine uğurlu geleceğine inandıklarını, maçta Trabzonlu futbolseverleri yanlarında görmek istediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor