Araklıspor başkanı açıklama yaptı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Araklıspor'un kulüp başkanı Reşat Çebi, maçları Trabzon'da oynamak istediklerini söyledi.Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Pazarspor karşısında

Araklıspor başkanı açıklama yaptı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Araklıspor'un kulüp başkanı Reşat Çebi, maçları Trabzon'da oynamak istediklerini söyledi.

Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Pazarspor karşısında mağlup olduklarını belirterek, ''Sakat ve cezalı futbolcularımızın çokluğu mağlubiyette büyük rol oynadı. Bunun yanında saha zeminimiz de çok kötü. Yönetim Kurulu olarak bundan sonraki maçlarımızı Trabzon'da oynamak istiyoruz. Bu kararımızı Türkiye Futbol Federasyonu'na bildireceğiz'' dedi.

Keçiörengücü'nün kendilerinden 1 puan önde olduğunu ifade eden Çebi,''Rakibimiz de bizim gibi play-off mücadelesi veren bir ekip. İki hafta üst üste mağlup olan bir takım olarak, bizim bu maçta tek hedefimiz kazanmaktır. Bu maçı kazandığımız taktirde play-off için büyük bir avantaj yakalarız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler