''Araklıspor 3 puanı hak etti''

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sahasında Kırıkhanspor'u 1-0 yenen Araklıspor'da teknik direktör Halit Yakupoğlu, rakipleri karşısında 3 puanı hak ettiklerine inadıklarını söyledi.Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada geçen hafta deplasmanda Kepez Beled

''Araklıspor 3 puanı hak etti''

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sahasında Kırıkhanspor'u 1-0 yenen Araklıspor'da teknik direktör Halit Yakupoğlu, rakipleri karşısında 3 puanı hak ettiklerine inadıklarını söyledi.

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada geçen hafta deplasmanda Kepez Belediyespor karşısında aldıkları 3 puanın vermiş olduğu moral ile Kırıkhanspor karşısına çıktıklarını belirterek, ''Rakibimiz de Türkiye Ziraat Kupasında gruplara kalmış bir takımdı. Onlarda bu maça moralli geldiler. Biz ilk 15 dakika oyuna hızlı başladık ve rakibimizi sindirmeye çalıştık. Golü bularak, bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum'' dedi.

Araklıspor'un Kırıkhanspor karşısında kalitesini ortaya koyduğunu ifade eden Yakupoğlu, ''Futbolcularım adete sahada savaşarak bu maçı kazandı. Oyun disiplininden taviz vermediler, 3 puanı hak ettiğimize inanıyoruz. Maçın son dakikalarında bir de penaltı atışını gole çeviremedik. Sonuçta önemli bir rakibe karşı 3 puan aldık. Sadece iki maç üst üste kazandık. Bu galibiyet serimizi Beylerbeyi maçında da sürdürmek istiyoruz. Rakibimiz ligde hiç yenilmedi, biz deplasmana puan ve puanlar almaya gideceğiz'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler