Araklı'da Yakupoğlu dönemi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'da geçen hafta görevinden istifa eden Metin Bak'ın yerine Halit Yakupoğlu getirildi. Kulüp başkanı Reşat Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Metin Bak'ın istifasının ardından teknik direktör olarak

Araklı'da Yakupoğlu dönemi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'da geçen hafta görevinden istifa eden Metin Bak'ın yerine Halit Yakupoğlu getirildi. 

Kulüp başkanı Reşat Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Metin Bak'ın istifasının ardından teknik direktör olarak daha önce Araklıspor'a hizmetlerden bulunan Halit Yakupoğlu'nu takımın başına getirdiklerini belirterek, ''Hocamıza yeni görevinden başarılar diliyoruz. İyi bir ekibiz, ancak saha sonuçları iyi olmayınca ligin alt sıralarından kurtulamadık. Hedefimiz yeni hocamız Halit Yakupoğlu ile başarılı olmak istiyoruz'' diye konuştu. 

Yeni teknik direktör Halit Yakupoğlu'nun takımın başında idmanlara çıktığını da kaydeden Çebi, ''Hafta sonu sahamızda Keçiörengücü ile karşılaşacağız. Bu maça 3 puan için çıkacağız'' dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler