Araklı'da Spor Bir Başka Güzel Projesi

Araklı Karaderespor Kulübü Derneği'nin 2012 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında hazırladığı "Araklı'da Spor Bir Başka Güzel" projesi onaylandı.Projenin tanıtımı için düzenlenen toplantıya, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Rece

Araklı'da Spor Bir Başka Güzel Projesi

Araklı Karaderespor Kulübü Derneği'nin 2012 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında hazırladığı "Araklı'da Spor Bir Başka Güzel" projesi onaylandı.

Projenin tanıtımı için düzenlenen toplantıya, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Recep Çebi, Garnizon komutanı Coşkun Koç, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çaya, Emniyet Müdürü Ergün Kızılboğa, Müftü İlyas Öztel, Karaderespor Kulübü Başkanı Yusuf Çebi, antrenör Mustafa Altunalan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaymakam Tezcan, bu tür projelerin ilçede spora ve gençlere çok büyük katkıları olacağını belirterek, "Kaymakamlık ve şahsım adına projenin hayata geçmesi için her türlü katkı ve desteğe hazırım" dedi.

Belediye Başkanı Çebi ise projenin çok değerli bir proje olduğunu ifade ederek, "Trabzon'un ikinci büyük ilçesi olarak birden fazla spor kulübünün olması bizleri mutlu etmektedir. Her zaman sizlerin yanındayız" diye konuştu.

Proje koordinatörü Hasan Kızıltan, 132 sporcuyla yürütülecek projenin amacının, gençlere spor alışkanlığını sağlamak, bilinçli beslenme alışkanlığı kazandırmak, kötü alışkanlıklardan ve şiddetten uzak tutmak, maddi imkansızlıklar nedeniyle spor yapamayan çocuklara spor olanağı sağlamak olduğunu belirtti.

Projenin sağlıklı ve başarılı bir şekilde yürümesi için proje ortakları olarak Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Bayram Halil Devlet Hastanesi'nin imkanları ölçüsünde katkılarını sunmaları gerektiğini kaydeden Kızıltan, "Proje futbol ağırlıklı olmasına rağmen masa tenisi ve badminton eğitimleri de verilecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor