''Araklı'da Spor Bir Başka Güzel''

 Araklı Karaderespor Kulübü Derneği'nce 2012 yılı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında hazırlanan ''Araklı'da Spor Bir Başka Güzel'' projesi devam ediyor.      Projenin amacına uygun yürütülüp yürütülmediğini kontrol amacıyla görevlendirilen Gençl

''Araklı'da Spor Bir Başka Güzel''

 

Araklı Karaderespor Kulübü Derneği'nce 2012 yılı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında hazırlanan ''Araklı'da Spor Bir Başka Güzel'' projesi devam ediyor. 
     
Projenin amacına uygun yürütülüp yürütülmediğini kontrol amacıyla görevlendirilen Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü proje kontrolörü Nuray Kurar, kulüp tesislerine gelerek incelemede bulundu.
   
Proje Koordinatörü Yusuf Kızıltan, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan proje kapsamında aldıkları yardımların yerinde ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını kontrolörlere gösterdiklerini belirterek, ''Bu ana kadarki uygulamalardan biz de, onlar da memnun. Bakanlıktan gelen yetkililere, projemiz dışında sahamızın onarımı, ışıklandırılması, tesislerimizin yenilenmesi gibi isteklerimizi de iletme fırsatı buluyoruz. Özellikle bu proje ile Trabzonspor'a sporcu ve yönetici yetiştirmeyi hedefliyoruz'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor