Araklı'da futbolcular söz verdi

Trabzon’u  3. Lig'de temsil eden ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Araklıspor, yemekte bir araya geldi. Yemeğe ise İlçe Kaymakamı Avni Kula, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belde Belediye Başkanları, Araklıspor’un eski başkanları, Araklıspor

Araklı'da futbolcular söz verdi

Trabzon’u  3. Lig'de temsil eden ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Araklıspor, yemekte bir araya geldi. Yemeğe ise İlçe Kaymakamı Avni Kula, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belde Belediye Başkanları, Araklıspor’un eski başkanları, Araklıspor Başkanı Reşat Çebi, yönetim, teknik kadro ve taraftarların katıldığı destek yemeğinde futbolcular ligde kalacaklarının sözünü verdiler.

arakli-toplu.jpg

Araklı’nın Turup Mevkiinde düzenlenen birlik ve destek yemeği sonunda Kaymakam Kula ve Belediye Başkanı Çebi, Araklıspor’un ligde kalması halinde 200 bin lira prim dağıtacağının sözünü verdi.

Mücadele ettiği grupta 11 haftadır galibiyete hasret kalan ve küme düşme hattında bulunan Araklıspor, yarın kendi evinde ligde Play-Off hesapları yapan Anadolu Üsküdar ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-Siyahlı ekip güçlü rakibini taraftarlarının desteğiyle evine eli boş göndermek istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor