Araklı hedefinden sapmayacak!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Karsspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, Spor Toto 2. Lig'e çıkma hedeflerinde sapma olmadığını söyledi. Yakupoğlu, yaptığı açıklamada, Karsspor maçının final niteliğinde

Araklı hedefinden sapmayacak!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Karsspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, Spor Toto 2. Lig'e çıkma hedeflerinde sapma olmadığını söyledi.

Yakupoğlu, yaptığı açıklamada, Karsspor maçının final niteliğinde 6 puanlık bir maç olduğunu belirterek, ''Rakibimiz ile aramızda 3 puan fark var. Yendiğimiz taktirde fark 6 puana çıkacak. Bu açıdan bu karşılaşma çok önem verdiğimiz maçlardan birisi'' dedi.

Araklıspor'un 13 haftadır yenilmediğini ifade eden Yakupoğlu, ''Biz uzun bir haftadır kaybetmiyoruz ama bizim üst sıramızdaki takımlar da çok iyi. Onlar da maçlarını kaybetmiyor. Biz sezon başında 2. Lig'e çıkma hedefi koyduk. Bu hedeften en az bir sapma yok. Hedefimize ulaşmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Seyircimiz de bu önemli yarışta bize destek vermeli. Şimdiye kadar gereken desteği göremedik. Bu konuda daha duyarlı olmalılar'' diye konuştu.

Araklıspor'da sakatlıkları süren Yalçın ve Osman haricinde eksik oyuncu bulunmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler