Araklı beraberlik serisini bozdu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sahasında Kırıkkalespor'u 2-1 yenen Araklıspor'da teknik direktörü Halit Yakupoğlu, bu maçtan aldıkları galibiyet ile 3 haftalık beraberlik serisini bozduklarını söyledi. Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zeminlerini

Araklı beraberlik serisini bozdu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sahasında Kırıkkalespor'u 2-1 yenen Araklıspor'da teknik direktörü Halit Yakupoğlu, bu maçtan aldıkları galibiyet ile 3 haftalık beraberlik serisini bozduklarını söyledi. 

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zeminlerinin çok kötü olmasına rağmen rakipleri karşısında çok iyi futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Kırıkkalespor maçı bu sezon en güzel futbolumuzu oynadığımız, en çok pozisyona girdiğimiz maçlardan biri oldu. Çok farklı kazanabileceğimiz maçta attığımız 2 golle altın değerinde 3 puan aldık'' dedi. 

Araklıspor'un 3 haftadır berabere kaldığını ifade eden Yakupoğlu, ''Kırıkkalespor galibiyeti ile beraberlik serisini bozmuş olduk. İstikrarlı sonuç alma adına bu maçın sonucu bizim için çok iyi oldu. Bu galibiyetin anlam kazanması için önümüzde iki zorlu deplasman maçımız var. Denizli Belediyespor ve Siirtspor deplasmanları var. Bu maçlardan da puan almamız gerekiyor. İlk 5 takım içinde yer alma hedefini tutturmak için devre arasına kadar kalan maçlarımızdan en yüksek puanlarımızı almak zorundayız'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor