Aradığınız Avcı'ya ulaşılamıyor!

A Milli Takım'ın başına geçeceği haberleri çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı, dış dünyaya kapandı.Milli takımın başına geçecek haberleri çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyespor çalıştırıcısı Abdullah Avcı, medyaya yansıy

Aradığınız Avcı'ya ulaşılamıyor!

A Milli Takım'ın başına geçeceği haberleri çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı, dış dünyaya kapandı.

Milli takımın başına geçecek haberleri çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyespor çalıştırıcısı Abdullah Avcı, medyaya yansıyan haberler üzerine telefonunu kapattı. Avcı'nın konuyla ilgili yakın çevresine bile konuşmadığı öğrenildı.

Abdullah Avcı ile ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar yaptığı açıklamada, "Konuyla ilgili olarak henüz bize gelen resmi bir teklif yok" dedi.

Abdullah Avcı'nın sözleşmesinin sezon sonunda biteceğinin hatırlatılması üzerine Kamil Dizar, "Biz her sene hocamızla bir yıllık sözleşme yapıyoruz. Şu anda da bu konuyla ilgili bir açıklama yapmak istemiyoruz.

Ancak burası Türkiye ve her şey her an değişebiliyor. Milli Takım'ımız da Hırvatistan'la çok önemli bir maça çıkacak. Rövanşın ardından hangi adımları atacağımızı oturup konuşuruz" diye sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor