Arabistan Trabzonspor'a yaramadı!

Trabzonspor, Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımına hazırlık maçında 3-1 mağlup oldu.Trabzonspor: Bora, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Alanzinho, Ceyhun, Colman, Piotr Brozek, Jaja, Pawel Brozek onbiriyle mücadele ediyor.Maç başladı.Oyuna hızlı başlayan Tra

Arabistan Trabzonspor'a yaramadı!

Trabzonspor, Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımına hazırlık maçında 3-1 mağlup oldu.

Trabzonspor: Bora, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Alanzinho, Ceyhun, Colman, Piotr Brozek, Jaja, Pawel Brozek onbiriyle mücadele ediyor.

Maç başladı.

Oyuna hızlı başlayan Trabzonspor golü de erken buldu. Dakika 3'te Pawel Brozek gol atarak Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi. 

Bu dakikadan sonra Al Ittihad takımı yakaladığı bir golle durumu eşitledi 1-1. 

Dak 26- Trabzonspor gol bulmak için bastırıyor. Güçlü bir rakip savunması olan Ittihad takımı oyunda etkisiz ancak maçın 26. dakikasının oynandığı şu sıralarda Trabzonspor'a ikinci gol için fırsat vermedi.

Dak 42- Trabzonspor bu dakikada Jaja ile bir atak şansı yakaladı. En son topla buluşan Pawel Brozek'in uzaktan attığı sert şut auta gitti.

Dak 45- İlk yarı sona erdi. Trabzonspor: 1- Al Ittihad: 1

İkinci yarı başladı.

Dak 49- Al Ittihad, Trabzonspor kalesindeki ikinci golü buluyor. Ev sahibi takım Trabzonspor karşısında 2-1 önde.

Dakika 56- Al İttihad, serbest vuruş kullandı içeriye bir orta ancak arap takımının oyuncusu kafa vuruşunda etkisiz oldu ve top auta çıktı.

Dakika 60- Trabzonspor Jaja ile harika bir atağa kalktı Jaja tek başına aldı gitti uzaktan çok sert vurdu az farkla aut. Trabzonspor etkili gelmeye başladı bu dakikalarda rakip takım kalesine.

Dakika 65- Al Ittihad takımının kullandığı korneri Egemen Korkmaz karşılayarak uzaklaştırıyor. Bu arada bir hatırlatma Trabzonspor müsabakada gri renkteki formasıyla mücadele ediyor.

Dakika 69- Trabzonspor, Al Ittıhad'ı press altına aldı ikinci golü atmak için çaba sarf ediyor. Şuana kadar oyun ortasaha mücadelesi şeklinde devam ediyor.

Dakika 73- Al İttihad gol atıyor, Trabzonspor Arabistan'da 3-1 mağlup durumda.

Dakika 82- Trabzonspor'da Brozek ceza sahası içinde topla buluşamadı. Muhtemel gol pozisyonundan yararlanamıyor Trabzonspor.

Dakika 90- Alanzinho sağ kanata doğru attı ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Maça 2 dakika ilave edildi.

Dakika 91- Alanzinho uzaktan şansını denedi top az farkla dışarda.

Maç sona erdi. Trabzonspor hazırlık maçında Arabistan'ın Al Ittihad ekibine 3-1 mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor