Antep'te puanlar paylaşıldı

 PTT 1. Lig'de 3. hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Boluspor karşı karşıya geldi. Kamil Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.Konuk ekip Boluspor 45. dakikada Nikolai Dimitrov'un golüyle 1-0 öne geçti ve soyunma odasına önde gi

Antep'te puanlar paylaşıldı

 

PTT 1. Lig'de 3. hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Boluspor karşı karşıya geldi. Kamil Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.

Konuk ekip Boluspor 45. dakikada Nikolai Dimitrov'un golüyle 1-0 öne geçti ve soyunma odasına önde gitti. Ev sahibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, oyuna ikinci yarının başında giren Erhan Şentürk'ün 52. dakikada golüyle durumu 1-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 1-1 berabere bitti.

Bu sonucun ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Boluspor, 4'er puana yükseldi. PTT 1. Lig'de bir sonraki haftayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (bay) geçecek. Boluspor ise 1461 Trabzon'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler