Antep'e Balta darbesi

İlk yarısında yaprak kımıldamayan maçta, Oktay Delibalta'nın 80. dakikadaki harika golü, Gençlerbirliği'ne 3 puanı getirdi.Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantepspor'u konuk eden Gençlerbirliği, maçtan 1-0 galip ayrıldı.Kar yağışının olmamasına k

Antep'e Balta darbesi

İlk yarısında yaprak kımıldamayan maçta, Oktay Delibalta'nın 80. dakikadaki harika golü, Gençlerbirliği'ne 3 puanı getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantepspor'u konuk eden Gençlerbirliği, maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Kar yağışının olmamasına karşın oldukça soğuk bir havada oynanan karşılaşmnın ilk yarısında tempo oldukça düşüktü. Gençlerbirliği'nin yeni forveti Ersen Martin, ilk maçında vasatı aşamazken Gaziantepspor'da da Sosa-Cenk ikilisi formsuzdu. İlk 45 dakikada iki takım da hücum etmekte zorlanırken, devreden gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle giren Fuat Çapa'nın öğrencileri, oyunun dengesini kendi tarafına çekmeyi başardı. Başkent ekibi, Oktay Delibalta ve Ermin Zec'in oyuna girişiyle tempoyu arttırdı. Gençlerbirliği'nin aradığı gol ise 80. dakikada geldi. Sol çağrazda Yasin'in pasıyla topla buluşan Oktay Delibalta, harika bir vuruş çıkararak haftanın en güzel gollerinden birine imza attı. Bu golle geriye düşen Antep temsilcisi, kalan dakikaklarda vitesi arttırsa da kalan dakikalar gol için yeterli olmadı.

Tek golle sonuca giden Gençlerbirliği, bu sonuçla 38 pouana yükselirken, Gaziantepspor 27 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler