Antalyaspor'un Trabzon planı

Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Medical Park Antalyaspor 21 Mart Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Mardan Antalyaspor Stadı'nda karşılaşacağı Trabzons

Antalyaspor'un Trabzon planı

Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

 

Medical Park Antalyaspor 21 Mart Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Mardan Antalyaspor Stadı'nda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde, Hasan Subaşı Tesisleri'nde basına açık yapılan antrenmanda, futbolcular düz koşunun ardından 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. Kaleciler takımdan ayrı çalışırken oyuncular antrenmana çift kale maç yaparak tamamladı.

 

Medical Park Antalyaspor, yarın sabah yapacakları antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, tesislerinde kampa girecek.

 

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, "Ligin sonu kısaldı. 3 hafta sonra lig bitecek. Konum itibariyle bakıldığı zaman evet bulunduğumuz yerden memnun değiliz. Bunu hep ifade ettik bu sene bu anlamada bütün takımlar gibi biz de çok gelgitler yaşadık. Dolasıyla bugün itibaren bu konumdayız.

 

 Tabi skorlar bizim için çok önemli ama biz kendi işimizi yapma açısından son 3 hafta biz doğru düzgün yapamamıştık. Eskişehir bu anlamda kırılma maçlarımızdan biriydi. Kazanmak için çok efor sarf ettik, kontrasyonumuz yüksekti. Belki ligin en iyi takımlarından birine karşı oynadık. Defans anlamında çok etkili ve güçlü oyuncuları var. Rakibe pozisyon vermeden bu maçı bitirdik. Girdiğimiz pozisyonlar var. Tabi paslarda da biraz etkili olmamız gerekirdi, bunu çok fazla yapamadık. Neticesinde berabere bitti" dedi.

 

Her puanın çok önemli olduğunu kaydeden Özdilek sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Artık ligin sonu kısaldıkça ki, bu bir puanın çok önemli olduğunu bugün biraz daha fazla anlıyoruz. Dolasıyla şimdi önümüzde Çarşamba günü kupa maçı var. Trabzon, yine kupanın favorilerinden birine karşı oynayacağız. Tabi tek maçlarda ne kadar favori olursanız olun sahada yapacaklarınız önemli. Biz de kupada, açıkçası biz de kendi evimizde tur atlamak istiyoruz. Rakibin kim olduğu da çok önemli değil. Bizim için bunun dışında mücadele edeceğiz ilk düşüncemiz Trabzon maçı. Ondan sonra hafta sonunda oynayacağımız Ankaragücü'ne yoğunlaşacağız. Bu sene lig statüsü de değişti. Şanslar yarı yarıya diye düşünüyorum.

 

Trabzon gerçeğini de çok gözardı edemeyiz. Ligin en önemli takımlarından bir tanesi. Çok ciddi kadro zengini olan bir takım. Biz de iyi bir takımız. Hep söylüyoruz kupada da gidebildiğimiz noktaya kadar gitmek istiyoruz. Mücadelesi yüksek müsabaka olacak. Şu anda ilk etapta bakıldığında ligde tabii ön planda ama dediğim gibi kupada tek maç olduğu için gidebileceğimiz nokta nereye götürebilecekse oraya götürmek istiyoruz.

 

Tur atlamak ciddi anlamda çok istiyoruz. Çünkü artık bu turdan sonra 8 takıma kalıyorsun, tarafsız sahada oynayacaksın, artık şanslar her takımın eşit olacak. Bugün itibariyle aslında tek maçlarda rakip kim olursa olsun, her takımın şansı eşit. Sadece kişisel değil Trabzon'un iyi takım olduğunu biliyoruz. Biz de iyi bir takımız. Çok mücadele edeceğiz. Çok isteyeceğiz. Umarım istediğimiz elde ederiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor