Antalya'dan Radyo61'e bağlandı

 Haber61.net Genel koordinatörü Gazeteci Orhan Çavuşoğlu maç sonrasında Antalya’dan Radyo61’e bağlanarak Antalya Trabzonspor maçını değerlendirdi.Çavuşoğlu, “ Antalya’da 70 dakikadan sonra olumsuz bir hava koşulları hakimdi. Çok sert bir hava muhalefeti a

Antalya'dan Radyo61'e bağlandı

 

Haber61.net Genel koordinatörü Gazeteci Orhan Çavuşoğlu maç sonrasında Antalya’dan Radyo61’e bağlanarak Antalya Trabzonspor maçını değerlendirdi.

Çavuşoğlu, “ Antalya’da 70 dakikadan sonra olumsuz bir hava koşulları hakimdi. Çok sert bir hava muhalefeti altından karşılaşmaya çıktık. Heyecanı çok yüksek bir karşılaşmaydı. Bordo mavili ekip karşılaşmayı kazanmak için elinden geleni yaptı. Çıktı oynadı kazandı. Maça baktığımız zaman 5 gol var her iki tarafta sahada oynadı. Bakıyorsunuz her iki tarafta istekliydi fakat Trabzonspor’un yediği goller tamamen defans hatasına dönüktü.”dedi.

Hakemin kararının yanlış olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, “hakemler seminerde öğrendikleri ve çalıştıkları pozisyonlarının aynısı oldu. Bakıyorsunuz hakemin kartlarına yerinde kartlar değil. Hakemlerin böyle karşılaşmaları yanlış yönetmeleri ağır neticilere sebep oluyor.”şeklinde konuştu   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler