Antalya’da güreşçiler hazırlanıyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 24-26 Temmuz tarihleri arasında Edirne’de düzenlenecek olan 654’ncü tarihi Kırkpınar Yağlı güreşlerine Korkuteli’nde hazırlanan pehlivanları ziyaret etti. Korkuteli‘nde bir ay boyunca kamp yaparak Kırkpınar Yağlı gür

Antalya’da güreşçiler hazırlanıyor
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 24-26 Temmuz tarihleri arasında Edirne’de düzenlenecek olan 654’ncü tarihi Kırkpınar Yağlı güreşlerine Korkuteli’nde hazırlanan pehlivanları ziyaret etti. 
Korkuteli‘nde bir ay boyunca kamp yaparak Kırkpınar Yağlı güreşlerine hazırlanan Muratpaşa Belediyespor Başpehlivanı Orhan Okulu ve takım arkadaşlarını ziyaret eden Başkan Ümit Uysal, sporculara başarılar diledi.
Başpehlivan Orhan Okulu ve takım arkadaşları ile sohbet eden Başkan Ümit Uysal, Güreş Koordinatörü Erhan Üstündağ ve Antrenör Kemal Yılmaz’dan kamp çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde Başpehlivanlık mücadelesi verecek olan Orhan Okulu, “Kamp çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Kırkpınar’da Başpehlivanlığı kazanmak için mücadele edeceğim. Takım arkadaşlarım da değişik boylarda altın madalya mücadelesi verecekler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor