Ankaraspor'un akıbeti kesinleşti

Ankaraspor konusundaki karar yarın yapılacak TFF yönetim kurulu toplantısından sonra çıkacak.ANKARASPOR, BANK ASYA'YA KATILMAMIŞTITürkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu 2009 yılının Eylül ayında Ankaraspor'u aynı ligde mücadele ettiği Ankaragücü ile a

Ankaraspor'un akıbeti kesinleşti

Ankaraspor konusundaki karar yarın yapılacak TFF yönetim kurulu toplantısından sonra çıkacak.

ANKARASPOR, BANK ASYA'YA KATILMAMIŞTI


Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu 2009 yılının Eylül ayında Ankaraspor'u aynı ligde mücadele ettiği Ankaragücü ile arasındaki ilişkinin, sportif rekabeti engelleyici, müsabakaların ve ligin dürüstlüğünü, kamuoyunun ligin dürüstlüğüne ilişkin algısını zedeleyecek nitelikte olması nedeniyle, Ankaraspor'u bir alt lige düşürmüştü. Ancak Ankaraspor 2011 yılının Haziran ayında yapılan Federasyon genel kurul toplantısında Bank Asya 1. Lig'e alınması kararlaştırmıştı. 2011-12 sezonu Bank Asya Lig'i 19 takım olarak belirlenmişti; ama Ankaraspor bu lige katılamayacağını açıklamıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor