Ankaraspor, Urfa'ya 'acı'yı tattırdı!

PTT 1. Lig'in 14. haftasında Ankaraspor deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Şanlıurfa Gap Arena'da oynanan mücadeleyi deplasmanda ekibi 4-0 gibi farklı bir skorla almayı başardı.Ankaraspor'a galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Göksu Tür

Ankaraspor, Urfa'ya 'acı'yı tattırdı!


PTT 1. Lig'in 14. haftasında Ankaraspor deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Şanlıurfa Gap Arena'da oynanan mücadeleyi deplasmanda ekibi 4-0 gibi farklı bir skorla almayı başardı.

Ankaraspor'a galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Göksu Türkdoğan, 28. dakikada Dilaver Güçlü, 60. ve 89. dakikada Sofiane Hanni kaydetti.

Bu skorun ardından Ankaraspor puanını 29 yaptı vee ligin zirvesine yerleşti. Şanlıurfaspor ise 23 puanla 7. sırada yer aldı. Şanlıurfaspor bir hafta aradan sonra Adanaspor ile evinde karşılaşacakken, Ankaraspor ise 15. haftada evinde Adanaspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor