Ankaragücü'nden TS'ye teşekkür!

Trabzonspor'un Ankaragücü'nden kadrosuna katmak istediği Sapara ve Sestak için fırsatçılık yapmayarak sarı lacivertli kulubün düştüğü ekonomik sıkıntıdan yararlanmaması memnuniyetle karşılandı.Futbolcuların serbest kalmaması için gerekli ödemeleri taksitl

Ankaragücü'nden TS'ye teşekkür!

Trabzonspor'un Ankaragücü'nden kadrosuna katmak istediği Sapara ve Sestak için fırsatçılık yapmayarak sarı lacivertli kulubün düştüğü ekonomik sıkıntıdan yararlanmaması memnuniyetle karşılandı.

Futbolcuların serbest kalmaması için gerekli ödemeleri taksitlendirerek yapma kararı alan Ankaragücülü yöneticilerin, Trabzonsporlu idarecileri arayarak, "İyi niyetinizden dolayı teşekkür ederiz. Hala aynı oyuncuları istiyorsanız, biz kulüp olarak bu oyuncuları size vermek adına gereken her türlü fedekarlığı yapmaya hazırız" dediler.

Trabzonspor'un da bu gelişme üzerine transfer görüşmelerine hız verdiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor