Ankaragücü'nden genel kurul ilanı

Ankaragücü yönetimi Olağanüstü Genel Kurul toplantısı için 22 Ekim - 30 Ekim tarihlerini belirledi.Kurul kararları tümü ile iptal edilmişti. Bu nedenle yönetim, Ankara Valiliğinin kararı doğrultusunda 30 Ağustos 2009 tarihindeki kongre öncesinde görevde b

Ankaragücü'nden genel kurul ilanı

Ankaragücü yönetimi Olağanüstü Genel Kurul toplantısı için 22 Ekim - 30 Ekim tarihlerini belirledi.

Kurul kararları tümü ile iptal edilmişti. Bu nedenle yönetim, Ankara Valiliğinin kararı doğrultusunda 30 Ağustos 2009 tarihindeki kongre öncesinde görevde bulunan Cengiz Topel Yıldırım ve ekibine geri verilmişti.

Bir çok futbolcusunu kaybeden ve Süper lige katılamama tehlikesiyle karşı karşıya kalan Ankaragücü, transfer yasağına rağmen yeni yönetiminin büyük çabası sonucu kadrosunu kurarak, 102 yıllık köklü Başkent ekibinin Spor Toto Süper Liginde mücadele etmesi sağlanmıştı.

Kulüpte uzun süredir kendilerine hiçbir ödeme yapılmamış futbolcular, Cengiz Topel Yıldırım yönetiminin sözü üzerine sahaya çıkma kararı almıştı.

Kulübün futbolcu ödemeleri ve personelin maaşları için yoğun çaba gösteren Yıldırım ve ekibi, kısa bir süre içinde oluşturdukları kaynaklarla, hem futbolcular ve teknik heyetin alacaklarının 3'er taksitlerini hemde personelin ve alt yapı çalışanlarının maaşlarını verdi.

Ankaragücü kulübünün Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 22.Ekim 2011 tarihinde saat 14.00'de Gazi Mahallesindeki Cemal Aydın Spor Kompleksinde yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 2.toplantı 30 Ekim 2011 aynı yer ve saatte yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor