Ankaragücü'nde SON DAKİKA!

Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maç için bugün tarifeli uçakla Trabzon'a gelmek üzere yola çıkan Ankaragücü kafilesini, Ankara Esenboğa Havaalanı'nda 15 kişilik taraftar grubu karşılayarak teknik direktör Ümit Özat'a 'maymun' kelimesinin hesabını sor

Ankaragücü'nde SON DAKİKA!

Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maç için bugün tarifeli uçakla Trabzon'a gelmek üzere yola çıkan Ankaragücü kafilesini, Ankara Esenboğa Havaalanı'nda 15 kişilik taraftar grubu karşılayarak teknik direktör Ümit Özat'a 'maymun' kelimesinin hesabını sordu.

 

Ankaragücü taraftarının Ümit Özat'a, "ya açıklamalarına dikkat et, ya da istifa et" demesi üzerine Esenboğan Havaalanı'nda Özat ile Sarı lacivertli taraftarlar arasında yaşanan gerginlik, araya futbolcular ve havaalanı polisinin girmesiyle son buldu. Bu gelişmeler üzerine Ümit Özat'ın ilerleyen saatlerde bir açıklama yapması bekleniyor. Hafta içerisinde taraftarların Ümit Özat hakkında yaptıkları açıklamaları ve istifa etmesi yönündeki çağrıları ile bugün yaşanan olaylara rağmen Ankaragücü yönetiminin hiçbir açıklama yapmaması ve teknik direktörleri Özat'a sahip çıkmamaları ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor