Ankaragücü / Manisaspor 0 : 1

Spor Toto Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Ankaragücü, Manisaspor'u ağırladı.İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın 60. dakikasında sahne alan Nemanja Vucicevic, takımına 3 puanı getiren golü kaydetti.Zor günler geçiren ve ligi

Ankaragücü / Manisaspor 0 : 1

Spor Toto Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Ankaragücü, Manisaspor'u ağırladı.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın 60. dakikasında sahne alan Nemanja Vucicevic, takımına 3 puanı getiren golü kaydetti.

Zor günler geçiren ve ligin sonuna demir atan, son 5 maçından da mağlubiyetle ayrılan Ankaragücü, Manisaspor karşısında mağlubiyet serisine engel olamadı.

Karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılan Ankaragücü, bu 25. haftayı da 11 puanla kapatırken, evinde oynadığı son 3 maçı da kaybetmiş oldu.

Ligde zor geçiren bir diğer takım olan Manisaspor ise galibiyet hasretini dindirdi. 12 maçtır kazanamayan Manisa temsilcisi, Ankaragücü galibiyetiyle kötü gidişe "dur" dedi ve rahar bir nefes aldı. Konuk takım bu galibiyetle puanını 29'a yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor