Ankaragücü lige veda etti

Ankaragücü Spor Toto Süper Lig'e veda etti. Sezon başından bu yana çok büyük sıkıntılar yaşayan Başkent temsilcisi Karabükspor'a 3-2 mağlup olarak lige veda etti.100 yılı aşkın tarihiyle büyük bir çınar olan Ankaragücü kötü yönetilmenin cezasını ligden dü

Ankaragücü lige veda etti

Ankaragücü Spor Toto Süper Lig'e veda etti. Sezon başından bu yana çok büyük sıkıntılar yaşayan Başkent temsilcisi Karabükspor'a 3-2 mağlup olarak lige veda etti.

100 yılı aşkın tarihiyle büyük bir çınar olan Ankaragücü kötü yönetilmenin cezasını ligden düşerek ödedi. Başkent temsilcisi Karabükspor deplasmanında çok iyi bir mücadele gösterse de sahadan mağlup ayrıldı.

Karabükspor için çok büyük bir öneme sahip olan maç seyir zevki açısından da izleyenlere keyif verdi.

Ankaragücü'nün karşılaşmadaki gollerini 21. dakikada Serol Demirhan ve 67. dakikada Aybars atarken, 90 dakika bıyunca rakibi karşısında adeta ölüp ölüp dirilen Karabükspor'un golleri ise 45-75. dakikalarda Sanel Jahic ve 65. dakikada da Cernat'dan geldi.

Maçın 71. dakikasında Ankaragücü'nden Veli kırmızı kartla oyundan atıldı.

Bu sonucun ardından Karabükspor puanını 34'e yükseltti ve ligde kalma doğrultusunda çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

11 puanda kalan Ankaragücü ise Süper Lige veda etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor