Ankaragücü için yapmışlar

 Gözaltına alınan 4 zanlının polisteki ifadelerinde, “Kongrede yaşanan gerginlik bizlere de yansıdı, herşeyi Ankaragücü sevgisi için yaptık” dedikleri öğrenildi. Geçen pazar Tandoğan’daki MKE Genel Müdürlüğü’ndeki kongre sırasında taraftar grupları arasın

Ankaragücü için yapmışlar

 

Gözaltına alınan 4 zanlının polisteki ifadelerinde, “Kongrede yaşanan gerginlik bizlere de yansıdı, herşeyi Ankaragücü sevgisi için yaptık” dedikleri öğrenildi. Geçen pazar Tandoğan’daki MKE Genel Müdürlüğü’ndeki kongre sırasında taraftar grupları arasında silahlı kavga çıkmıştı. Olayda, Aydın Ç., Halil G. ve Turgay D. silahla, İlker T. ise bıçakla yaralanmıştı. Saldırının faili olduğu belirlenen 4 zanlı ise, olay yerinden kaçmıştı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Ankara polisi, çevredeki MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, kaçan 4 zanlının Süleyman K., Yusuf S., Serkan A. ve Levent Ç. olduğunu belirledi. Zanlıları, yakalamak için harekete geçen polis belirlediği adreslere baskın düzenledi. Baskınlarda 4 zanlı olayda kullandıkları tabanca ve bıçaklarla ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor