Ankaragücü Başkanı'na şok!

Ankaragücü yönetim kurulu üyelerinin 03-01-2012 tarihinde yaptığı toplantıda 42 nolu karar ile, Başkan Sami Altınyuva'nın imza yetkilerini elinden aldıkları öğrenildi.25-11-2011 Tarihinde Başkan Sami Altınyuva'ya verilen imza yetkisi, bu tarihten geçerli

Ankaragücü Başkanı'na şok!

Ankaragücü yönetim kurulu üyelerinin 03-01-2012 tarihinde yaptığı toplantıda 42 nolu karar ile, Başkan Sami Altınyuva'nın imza yetkilerini elinden aldıkları öğrenildi.

25-11-2011 Tarihinde Başkan Sami Altınyuva'ya verilen imza yetkisi, bu tarihten geçerli olmak üzere 13 yöneticinin aldığı karar ile 09-01-2012 tarih ve 01189 nolu noter onayı ile imza yetkilerinin elinden alındığı ifade edildi. Yönetim kurulu toplantısına katıldığı belirtilen 13 yöneticinin aldığı kararın şu şekilde olduğu belirtildi;

03-01-2012 tarihli yönetim kurulu 42 nolu kararı, 25-11-2011 tarihinde verilen münferiden imza yetkisi bu tarihten geçerli olmak üzere kaldırılmıştır. Mehmet Ural ve Sidar Tunca, birlikte imzaları ile yetkili kılınmışlardır.

Adı geçen kararın noterden bugün geçirilerek herhangi bir yanlışlığa meydan verilmemesi için bilgi olarak Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili kurumlara bildirildiği öğrenildi.

Turgut Doğan Şahin konusunda Gazintepspor ile protokol yaptığı iddia edilen Başkan Sami Altınyuva'nın imza yetkisi elinden alındığı için yapılan anlaşma, Şahin'in üç gün içerisinde imza atmaması halinde ise protokol geçersiz olacağı belirtildi.

Öte yandan Ankaragücü kulüp Başkanı Sami Altınyuva'nın, kulüp menejeri Hikmet Hancıoğlu'na telefon ile mesaj atarak tehdit ettiği ortaya çıktı . Altınyuva'nın, mesajda Hancıoğlu'na "Seni savcılığa ve polise vereceğim" dediği Hancıoğlu tarafından doğrulandı. Ankaragücü Menajeri Hikmet Hancıoğlu ise yaptığı açıklamada, "Ben dün geceden beri futbolcumuz ile beraberim. Bugün futbolcumuz idmana çıktı. Futbolcu, 'ben gitmek istemiyorum' diyor. Hayali üç büyüklerde oynamak" diyerek, Başkanın futbolcu istememesine rağmen zorla vermesine karşı olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor