Ankara'da Kebir Süte yoğun ilgi

Bu yıl 5.si düzenlenen “Her yönüyle Trabzon etkinlikleri Ankara Atatürk Kültür merkezinde sürüyor Trabzon etkinliklerine katılan ziyaretçiler de hasret gideriyorlar. Atatürk Kültür Merkezinde en fazla ilgi gören standlardan biride Trabzon’un marka işletme

Ankara'da Kebir Süte yoğun ilgi

Bu yıl 5.si düzenlenen “Her yönüyle Trabzon etkinlikleri Ankara Atatürk Kültür merkezinde sürüyor Trabzon etkinliklerine katılan ziyaretçiler de hasret gideriyorlar. Atatürk Kültür Merkezinde en fazla ilgi gören standlardan biride Trabzon’un marka işletmelerinden Kebir Süt standı oldu.

 

Ankara’da da bölge müdürlüğü açın Kebirsüt standında meşhur tereyağı ve çeşitli türde peynirler ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

 

Kebir süt Ankara Bölge müdürü Yakup Karadeniz Ankara’daki etkinliklere katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek” Trabzon dışında yaşayan hemşehrilerimiz7de buraya gelerek bir nebze olsun hasret gideriyorlar.Bizde burada standımızı açtık. Tereyağımız dünyaca meşhur hem hemşehrilerimiz hemde Trabzonlu olmayan büyük ilgi gösteriyor. Süt yoğurt ve peynirlerede ilgi büyük”dedi

kebir.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler