Anelka Ordu'ya: 4 Milyona gelirim!

Chelsea'nin dünyaca ünlü yıldızı Anelka'ya talip olan Orduspor'a yanıt geldi.Fransız oyuncu, "4 milyon Euro'ya gelirim" dedi. Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor'un Anelka ile flörtü devam ediyor.Dün de Galatasaray'dan 350 bin Euro'ya Stancu'yu kadros

Anelka Ordu'ya: 4 Milyona gelirim!

Chelsea'nin dünyaca ünlü yıldızı Anelka'ya talip olan Orduspor'a yanıt geldi.

Fransız oyuncu, "4 milyon Euro'ya gelirim" dedi. Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor'un Anelka ile flörtü devam ediyor.

Dün de Galatasaray'dan 350 bin Euro'ya Stancu'yu kadrosuna katan Karadeniz ekibinin başkanı Nedim Türkmen, gelişmeleri anlattı: "Basında Anelka transferimiz için bizimle dalga geçen açıklamalar okuduk, üzüldük.

Bize bu oyuncuyu menajerler önerdi. Anelka'nın istediği ücret 4 milyon Euro. Chelsea ile arasındaki sorunları kendisi halledecek. Biz de bu rakam için sponsor bulursak transferi bitireceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor