Analig Judo'da Trabzon Rüzgarı

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Yarı final müsabakalarında final vizesi alan takımlar belirlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü koordinesinde Sporun yaygınlaştırılması ve alt yapı sağlanması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip siste

Analig Judo'da Trabzon Rüzgarı

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Yarı final müsabakalarında final vizesi alan takımlar belirlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü koordinesinde Sporun yaygınlaştırılması ve alt yapı sağlanması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda gerçekleşen Analig’de Judo yarı final müsabakaları sona erdi.

15 ilden 180 bay ve bayan sporcu 24 hakem, 30 idareci ve antrenör olmak üzere toplamda 234 kişin katılımlarıyla Tokat Hüseyin Akbaş Spor Salonu’nda iki gün boyunca gerçekleştirilen çekişmeli ve heyecan dolu maçlar ile tamamlandı.

Anadolu Yıldızlar Judo Yarı final müsabakaları sonunda Trabzon bayan Judo takımı 50 puan toplayarak finale çıkmaya hak kazandı.

Müsabakalar sonrasında  40kg’da Busegül Usta birinci, 44kg’da Mehveş Şahinoğlu birinci, 48kg’da Hümeyra Bekar üçüncü, 52kg’da Kader Divan üçüncü, 57 kg’da Havvanur Yazıcı ikinci, 63kg’da Hümeyra Şeras ikinci, 70kg’da Tuğçe Altunbat ikinci, +70kg’da Ezgi Ceren Aydın üçüncü  olma başarısını gösterdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk müsabakalar sonrasında büyük başarı göstererek finale çıkmaya hak kazanan Trabzon Judo takımını tebrik etti.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor