Amisulashvili Kayseri'den ayrıldı

Sezon başında Rusya Premier League takımlarından FK Spartak Naltchik'ten transfer edilen Amisulashvili, futbol hayatını Rusya'da sürdürmeye karar vererek, sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldı.Gürcü defans oyuncusu Amisulashvili'nin, adı açıklanmayan bir kulüp

Amisulashvili Kayseri'den ayrıldı

Sezon başında Rusya Premier League takımlarından FK Spartak Naltchik'ten transfer edilen Amisulashvili, futbol hayatını Rusya'da sürdürmeye karar vererek, sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldı.

Gürcü defans oyuncusu Amisulashvili'nin, adı açıklanmayan bir kulüp tarafından bonservis bedeli ödenerek alındığı belirtildi.

Kayserispor teknik direktörü Şota Arveladze, gazetecilere yaptığı açıklamada, takıma faydalı olacağını düşündükleri bu futbolcunun kendi isteğiyle kulüpten ayrıldığını belirterek, şunları söyledi:

''Tek taraflı kendisi böle istedi. Maalesef çok kötü zamanda oldu. Devre arasında ben kendisiyle konuştum. İsteyen birkaç takım vardı. Sonuçta bir takım geldi ve para ödedi, kendisi karar verdi ve gitti. Kulüp olarak yapacağımız bir şey yoktu. Futbolcu karar verdiğinde bu fikrinden vazgeçirmek zor. İyi bir futbolcuydu, kötü zamanda ayrıldı.''

Arveladze, takımda Cangele, Zalayeta, Troisi, Souleymanou ve Eren'in sakatlıklarının sürdüğünü anımsatarak, ''Tüm futbolcularıma hazır olmalarını söyledim. Kim, ne zaman şans bulur, bilemem ama herkes hazır olmalı'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor