Amerika'da Giresunspor fırtınası

Yeşil Beyazlı takım Giresun spor USA takımı 8 takımın yer aldığı turnuva da ipi göğüsleyen ekip oldu. Yapılanma içerisinde olan ve her geçen gün büyüyen Giresunlular derneğinin 600’ü aşkın üyesi bulunuyor.  Yaşlılara İngilizce, Gençlere, çocuklara Türkçe,

Amerika'da Giresunspor fırtınası

Yeşil Beyazlı takım Giresun spor USA takımı 8 takımın yer aldığı turnuva da ipi göğüsleyen ekip oldu. Yapılanma içerisinde olan ve her geçen gün büyüyen Giresunlular derneğinin 600’ü aşkın üyesi bulunuyor. 

 

Yaşlılara İngilizce, Gençlere, çocuklara Türkçe, ABD vatandaşlık dersleri gibi bir çok etkinlikle hizmet verdiklerini söyleyen  dernek başkanı Cevdet Özdemir, "Futbol dünyanın her yerinde olduğu gibi ABD’de de insanları birbirine yaklaştıran önemli spor müsabakalarının başında geliyor.

 

Bu turnuvada şampiyon olduk. Anlamlı ve önemli bir kupayı alarak adımızı duyurduk. Dernek olarak bizim çok farklı misyonumuz var. Ülkemiz ile yaşadığımız ABD arasındaki kökleri sağlam tutmak. Ciddi bir lobiyi ayakta tutup söz sahibi olmak. Biz bu çemberi büyüteceğiz.

 

Amerika’nın bir çok eyaletinde binlerce Türk var. Bu Türkleri bir çatı altında toparlayarak aktif ve birbiri ile diyalog halinde olmasını sağlamaktır. Bir çok alanda çalışıyoruz.

 

Futbolda gençlerimiz önemli bir başarıya imza attı. Hepsini kutluyorum. Derneğimiz Giresunlular derneği ama içerisinde çok sayıda farklı illerden vatandaşlarımızda yer alıyor.Bir dergi hazırlığı da yapıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler