Amatör futbolcu maçta öldürüldü

İzmir'in Buca ilçesinde iki amatör futbol takımının maçı sırasında taraftarlar arasında çıkan kavga cinayetle sonuçlandı.İşçievlerispor ile Kayaspor arasındaki maçta çıkan kavgada bıçakla yaralanan Vural Karadayı (23), kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Dev

Amatör futbolcu maçta öldürüldü

İzmir'in Buca ilçesinde iki amatör futbol takımının maçı sırasında taraftarlar arasında çıkan kavga cinayetle sonuçlandı.

İşçievlerispor ile Kayaspor arasındaki maçta çıkan kavgada bıçakla yaralanan Vural Karadayı (23), kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili olarak K.B. (18) ve M.G. (15) gözaltına alındı.Olay, Şirinyer Spor Kulübü yanındaki futbol sahasında meydana geldi.

İzmir 1. Amatör Küme 6. Grup'ta mücadele eden İşçievleri ile Kayaspor maçının ikinci yarısında taraftarlar arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada Karadayı, göğsünden bıçakla yaralandı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Karadayı, hemen ameliyata alındı. Hastaneye getirildiğinde hayati fonksiyonlarının durduğu belirlenen Karadayı'nın kalbi müdahaleyle yeniden çalıştırıldı fakat bir gün sonra hayatını kaybetti.

Olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, K.B. ve M.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

İki zanlı, Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor