Altınordu, Yine Kazanamadı

PTT 1. Lig'de Albimo Alanyaspor'la 1-1 berabere kalan Altınordu, bu sezon 5. maçında 4. beraberliğini aldı. Ligde Manisa'da ağırladığı Albimo Alanyaspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen Taha Balcı'nın golüyle sahadan 1 puanla ayrılan Altınordu, 5. h

Altınordu, Yine Kazanamadı
PTT 1. Lig'de Albimo Alanyaspor'la 1-1 berabere kalan Altınordu, bu sezon 5. maçında 4. beraberliğini aldı.
 
Ligde Manisa'da ağırladığı Albimo Alanyaspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen Taha Balcı'nın golüyle sahadan 1 puanla ayrılan Altınordu, 5. haftayı 4 puanla tamamladı.
 
İlk 5 haftada 4 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan Altınordu, lige verilecek aranın ardından 19 Ekim Pazar günü deplasmanda Boluspor'la karşılaşacak.
 
Altınordu, bu sezon Giresunspor, Bucaspor maçlarında olduğu gibi Albimo Alanyaspor karşılaşmasında da ilk golü kalesinde görmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı. 
 
Taha Balcı yine "1 puan" kazandırdı
 
Ligde Giresunspor karşısında 89. dakikada attığı golle takımına 1 puan kazandıran Taha Balcı, bu sezon ikinci golünü kaydettiği Albimo Alanyaspor maçında da takımının mağlubiyetini önledi.
 
PTT 1. Lig'de 16. maçta 4 gol kaydeden Taha Balcı, geçen sezonun ilk devresinde 1461 Trabzon formasıyla Şanlıurfaspor ve Fethiyespor'a 1'er gol atmıştı.
 
21 Yaş Altı Takımı 5'te 5 yaptı
 
Bu sezon uygulama konulan 21 Yaş Altı Ligi'nde 5 maçını da kayıpsız geçen Altınordu, topladığı 15 puanla 5. haftayı lider tamamladı. Ligde 14 gol atıp kalesinde 7 gol gören Altınordu'da 6 gol kaydeden Fatih Aktay ve 4 golü bulunan Taner Kahriman en fazla gol atan ismler arasında yer aldı.
 
Teknik direktör Hüseyin Eroğlu
 
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, dünkü maçta kazanmak için çok istekli olduklarını belirterek, "Kazanmamız gereken bir maçta kaybedilen iki puan için üzgünüz" dedi.
 
Berkay Samancı ise oyun ve pozisyon bakımından çok üstün oynadıkları maçtan 1 puanla ayrıldıklarını, beraberlikler zincirini kıracaklarını o zaman da aldıkları bu beraberliklerin daha da değer kazanacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor