Altın madalyanın sahibi belli oldu

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Alp Disiplini bayanlar slalomda ABD'den Sterling Grant altın madalyanın sahibi oldu.Konaklı Kayak Merkezi'nde 35 sporcunun tamamladığı bayanlar slalomda, sabah yapılan birinci yarışta en iyi dereceyi yapan ABD'li sporc

Altın madalyanın sahibi belli oldu

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Alp Disiplini bayanlar slalomda ABD'den Sterling Grant altın madalyanın sahibi oldu.

Konaklı Kayak Merkezi'nde 35 sporcunun tamamladığı bayanlar slalomda, sabah yapılan birinci yarışta en iyi dereceyi yapan ABD'li sporcu Sterling Grant, ikinci inişte de iyi bir yarış çıkararak, toplamda 1.44,28'lik derecesiyle altın madalyaya uzandı.

Grant'in ardından 1.44,42'yle Polonya'dan Jana Gantnerova gümüş madalyaya ulaşırken, Slovakya'dan Jana Gantnerova ise 1.44,66'yla bronz madalya kazandı.

TÜRK SPORCULAR

Yarıştaki 3 Türk temsilcisinden Tuğba Daşdemir 1.59,70 ile 28'inci, İrem Önder 2.10,90'la 32. olurken, Fatma nur Gül ise yarışı tamamlayamadı.

Alp disiplini müsabakaları yarın yapılacak erkekler slalom yarışlarıyla sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor