Altidore pantolonuna kaçırmış!

Bursaspor’un Amerikalı oyuncusu Altidore, önceki akşamki depremde çok kötü anlar geçirdiğini belirtti, “Kesinlikle pantolonuma ettim!” dediKütahya’nın Simav ilçesinde geçtiğimiz akşam meydana gelen ve herkesi sokaklara döken 5.9 büyüklüğündeki deprem, Bur

Altidore pantolonuna kaçırmış!

Bursaspor’un Amerikalı oyuncusu Altidore, önceki akşamki depremde çok kötü anlar geçirdiğini belirtti, “Kesinlikle pantolonuma ettim!” dedi

Kütahya’nın Simav ilçesinde geçtiğimiz akşam meydana gelen ve herkesi sokaklara döken 5.9 büyüklüğündeki deprem, Bursaspor’un ABD’li oyuncusu Jozy Altidore’u da fazlasıyla korkuttu.

Ülkesinde bu tür sarsıntılarla karşılaşmadığı görülen Amerikalı futbolcu, deprem boyunca yaşadığı korkuyu twitter’dan dile getirdi. Depremden sonra çok korktuğunu hayranlarına duyuran genç oyuncunun deprem sonrasında twitter mesajları şöyle oldu:

* Apartman 5 dakika boyunca çok kötü sallandı. Kesinlikle pantolonuma ettim.

* Türkiye’de depremi hisseden başka birisi var mı? Bitti mi?

* Çok korkunçtu. Umarım Türkiye’deki herkes iyidir.

* Aslında pantolonuma gerçekten etmedim. Ama çok korktum. Komşularım da çılgına döndü.

 

‘Şampiyonluk  kadar değerli’

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, “Ligde üçüncü olursak, bu şampiyonluk kadar değerli” dedi. 2009-10 sezonundaki şampiyonluğun tesadüf olmadığını gösterdiklerini belirten Yazıcı, “Bu açıdan bakıldığında, Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil edecek takımlardan biri olmayı henüz lig bitmeden garantilemiş olmamız da, en az şampiyonluk kadar değerlidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler