Altay Kulüp Başkanı tutuklandı!

Altay Başkanı Ahmet Taşpınar, işletmesinde meydana gelen bir kazadan dolayı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay'ın başkanı Ahmet Taşpınar, sahibi olduğu Taşpınar Mermer Granit İşletmesi'nde çıkan bir kazadan sorumlu olduğu

Altay Kulüp Başkanı tutuklandı!

Altay Başkanı Ahmet Taşpınar, işletmesinde meydana gelen bir kazadan dolayı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

 

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay'ın başkanı Ahmet Taşpınar, sahibi olduğu Taşpınar Mermer Granit İşletmesi'nde çıkan bir kazadan sorumlu olduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Altay Spor Kulübü'nün Başkanı Ahmet Taşpınar, sahibi olduğu mermer fabrikasında bir kişi iş kazası sebebiyle ölünce gözaltına alındı. 'Dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle ölüme sebebiyet verme' suçundan adliyeye sevk edilen Taşpınar, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Olay, önceki gün, Bornova ilçesi Pınarbaşı semti 7401/1 Sokak'taki mermer ve granit fabrikasında meydana geldi. İstiflenmiş mermer plakaların altında kalan işçi Hasan Toplu (47), diğer işçiler tarafından çıkarılarak Türkan Özilhan Bornova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Toplu, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Taşpınar, 'Dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle ölüme sebebiyet verme' suçundan adliyeye sevk edildi.

 

Taşpınar, mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Taşpınar'ın avukatı Namık Kemal Marmara konu hakkında "Hukuka ve uygulamaya aykırı olan bu kararın iptali için yasal gerekçelerimizle beraber bir üst mahkemeye itiraz edeceğiz" şeklinde konuştu. Marmara'nın açıklamalarına göre başkan Taşpınar bu olayın meydana geldiği sırada Güngören Belediyespor-Altay maçını izlemek için İstanbul'da bulunuyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor