Alper Potuk'ta son durum

Eskişehirsporlu Alper Potuk'un Menajeri Mehmet Ali Çalışkan, adı Trabzonspor’la anılan futbolcuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Çalışkan, Trabzonspor'un Alper ile ilgili girişimlerini sürdürdüğünü, kulüplerin başkanlar bazında birbirleriyle görüştük

Alper Potuk'ta son durum

Eskişehirsporlu Alper Potuk'un Menajeri Mehmet Ali Çalışkan, adı Trabzonspor’la anılan futbolcuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

 

Çalışkan, Trabzonspor'un Alper ile ilgili girişimlerini sürdürdüğünü, kulüplerin başkanlar bazında birbirleriyle görüştüklerini söyledi.

 

Haber61.net'e açıklamalarda bulunan Çalışkan, Trabzonspor’un bu futbolcuyu istediğini bildiklerini ifade ederek, “Şuan görüşmeler son sürat devam ediyor. Trabzonspor zaten büyük bir camia elbette herkes burada oynamak ister.

 

Yapılan görüşmelerin sonucuna göre biz de Trabzonspor ile görüşmelere başlayabiliriz. Şuanda kulüplerin görüşmeleri sürüyor. Alper zaten oynamak ister. 

 

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ın Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’e bir sözü vardı ilk görüşmelere Trabzonspor ile başlanacak maddesi şeklinde. İş kulüplerin arasındaki görüşmelere kaldı” dedi.

 

ALPER: GELMEK İSTİYORUM

Trabzonspor’un kendisini istediğini bildiğini söyleyen Alper Potuk ise, Trabzon’a gelmek istediğini tekrarlayarak, “Trabzonspor camiası önemli ve Türkiye’nin en büyüklerinin başında. Burada oynamak istiyorum elbette. Başkanlar şuan görüşmelerini sürdürüyor. 

 

Ben de eğer anlaşma olursa kulüple kendi aramızdaki maddi konuları görüşüp nihai kararımı vermek istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler