Alper Potuk haber61'e konuştu

Trabzonspor'un uzun süredir ilgilendiği ve kadrosuna katmak istediği Eskişehirsporlu Alper Potuk, haber61'e açıklama yaptı. Trabzonspor'a gelmek istediğini açıkca söyleyen Alper Potuk, özel olarak haber61'in sorularını cevapladı. Bordo-mavili kulübün büyü

Alper Potuk haber61'e konuştu

Trabzonspor'un uzun süredir ilgilendiği ve kadrosuna katmak istediği Eskişehirsporlu Alper Potuk, haber61'e açıklama yaptı.

 

Trabzonspor'a gelmek istediğini açıkca söyleyen Alper Potuk, özel olarak haber61'in sorularını cevapladı.

 

Bordo-mavili kulübün büyük bir camia olduğunu ve Trabzonspor formasını her futbolcunun giymek isteyeceğini söyleyen Potuk, "Ben Trabzonspor'a gelmeyi her zaman istedim. Yine isterim. Anlaşma olur ve sorunlar çözüldüğü taktirde zaten gelirim" dedi.

 

Transfer konusunda fazla bilgisi olmadığını belirten Alper Potuk, "Başkanı aradım (Halil Ünal) yurtdışındaymış. Oyüzden transferle ilgili ne aşamada gidiyoruz bilmiyorum. Görüşme de yapamadım. Hiçbirşey bilmiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler