Alper pazarlığı!

Maçı izlemek için şehre gelen Sadri Şener, Alper Potuk'un ocak ayında transferi için Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'la pazarlık masasına oturma fırsatı buldu.Trabzonspor’un ara transferdeki bir numaralı hedefi Alper Potuk. Özellikle Eskişehirspor cephes

Alper pazarlığı!

Maçı izlemek için şehre gelen Sadri Şener, Alper Potuk'un ocak ayında transferi için Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'la pazarlık masasına oturma fırsatı buldu.

Trabzonspor’un ara transferdeki bir numaralı hedefi Alper Potuk. Özellikle Eskişehirspor cephesinden gelen, “Ocak ayında Alper’i satabiliriz” açıklamaları, Bordo-Mavililer’in girişimlerini hızlandırmasına neden oldu. Bu transferde Fırtına’nın en büyük rakibi Galatasaray. Ancak Şenol Güneş, genç yıldızla konuşarak kendisini Trabzon’a gelmesi için ikna etti. Sadri Şener ise Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ı ikna etmek için kolları sıvadı. Dünkü karşılaşmayı birlikte tribünden izleyen ikili, maç öncesinde ve sonrasında Alper Potuk için pazarlık yaptı. Şener, Ersun Yanal’ın kadrosunda görmek istediği Alanzinho’yu bonservisiyle verip, bir miktar da para vererek bu transferi bitirmeyi teklif etti. Halil Ünal, yapılan bu teklifi geri çevirmese de kesin bir cevap vermedi. Ersun Yanal’la Alper’in geleceği hakkında konuşup son kararı verdikten sonra başkan Sadri Şener’e cevabını ileteceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor