Alper Boğuşlu ne yapacak?

Fatih Terim’in Galatasaray ile yollarını ayırması ve Milli Takım ile uzun vadeli sözleşme imzalayacak olmasının ardından gözler yardımcılarına çevrildi. Fatih Terim’in, Milli Takım’da birlikte çalıştığı ekibinin, yeni dönemde kendisi ile birlikte çalışmal

Alper Boğuşlu ne yapacak?

Fatih Terim’in Galatasaray ile yollarını ayırması ve Milli Takım ile uzun vadeli sözleşme imzalayacak olmasının ardından gözler yardımcılarına çevrildi. Fatih Terim’in, Milli Takım’da birlikte çalıştığı ekibinin, yeni dönemde kendisi ile birlikte çalışmalarını istediği öğrenilirken, bu durumun özellikle Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Trabzonspor kaleci antrenörü Alper Boğuşlu’yu zor durumda bırakacağa benziyor.

HERKESİN HEDEFİDİR
Önümüzdeki süreçte Milli Takım kaleci antrenörlüğü ve Trabzonspor kaleci antrenörlüğü arasında tercih yapmak zorunda kalacak olan Alper Boğuşlu’nun, tercihini Bordo-Mavili takımdan yana kullanacağı öğrenildi. Boğuşlu’nun yakın çevresine de, “Milli Takım her antrenörün hedefidir. Ama bana her zaman kucak açan bir camiadayım ve burada mutluyum” dediği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor