Alpaslan Trabzon'a kırgın!

Belçika Milli Takımı’ndan kopartılarak U20 Milli Takımı’na kazandırılan Alpaslan Öztürk, Standard Liege’e transfer hikayesini anlattı:“Tolunay Hoca (Kafkas) aradı ve Trabzon’a gelmemi istedi. Hiç düşünmeden kabul ettim. Her konuda anlaştım. Yeni gelen yön

Alpaslan Trabzon'a kırgın!

Belçika Milli Takımı’ndan kopartılarak U20 Milli Takımı’na kazandırılan Alpaslan Öztürk, Standard Liege’e transfer hikayesini anlattı:

“Tolunay Hoca (Kafkas) aradı ve Trabzon’a gelmemi istedi. Hiç düşünmeden kabul ettim. Her konuda anlaştım. Yeni gelen yönetim Tolunay Kafkas ile yollarını ayırırken benim de Trabzonspor’a transferimden vazgeçti.

Neye uğradığımı şaşırdım. Trabzonspor’a kırgınım. Beni F.Bahçe de istedi ama transferim gerçekleşmedi. Beşiktaş’ın scoutları beni izlemeye geldi ama onlar beni beğenmemiş.

Standard Liege ile 5 yıllığına anlaştım. Beerschoot’tan Liege’e giderek kariyerim açısından iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Süper Lig defterini şimdilik kapattım. Geleceğin ne getireceğini bilmeyiz.

U 20 Dünya Kupası’na çok iyi hazırlandık. Paraguay maçı bir kazaydı. Çok iyi bir hava yakaladık.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler