Alparslan'da sorun Beerschot

Bordo-Mavililerin daha önce anlaşmaya vardığı ve Beerschot takımında forma giyen Alparslan Öztürk için son hamle yapıldı.Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç geçtiğimiz hafta  Belçika’da bu futbolcunun kulübüyle zorlu bir pazarlık yaptı.  Belçika

Alparslan'da sorun Beerschot

Bordo-Mavililerin daha önce anlaşmaya vardığı ve Beerschot takımında forma giyen Alparslan Öztürk için son hamle yapıldı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç geçtiğimiz hafta  Belçika’da bu futbolcunun kulübüyle zorlu bir pazarlık yaptı.  Belçika kulübünün  daha önce 750 bin Euro’ya satmaya ‘evet’ dediği ancak  daha sonra  1 milyon Euro’ya çıkardığı bonservis  bedeli nedeniyle transfer kesin olarak bitirilemedi

Beerschot kulübü bu sezon küme düşerken  Bordo-Mavililer, Belçika kulübüyle pazarlıklarını sürdürüyor.

Alpaslan ile her konuda anlaşmaya varılırken kulübüyle ilgili sorunun kısa süre içinde bitirilmesine çalışılıyor

Öte yandan bordo mavililer Ofspor'un 1996 doğumlu futbolcusu Ozan ile yakından ilgileniyor.  Bonservisi Ç.Rize'de olan Ozan için girişimler başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor