Almeida'dan Trabzonspor yorumu!

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Hugo Almeida, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki eşleşmede Benfica'nın, Trabzonspor'u yenebileceğini söyledi.Portekiz'in Antena 1 televizyonuna açıklama yapan Almeida, "Trabzonspor iyi bir takım ama önemli futbolcular

Almeida'dan Trabzonspor yorumu!

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Hugo Almeida, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki eşleşmede Benfica'nın, Trabzonspor'u yenebileceğini söyledi.

Portekiz'in Antena 1 televizyonuna açıklama yapan Almeida, "Trabzonspor iyi bir takım ama önemli futbolcularını sattı. Benfica'nın geçebileceği bir takım. iyi oynarlarsa Benfica kazanır" diyerek kendi ülkesinin takımını favori gösterdi.

Öte yandan kura çekimine katılan Benfica kulübünün temsilcisi Lourenço Coelho, "Trabzonspor lig şampiyonluğuna çok yakındı ve Fenerbahçe ile aynı puanda olup şampiyonluğu son anda kaçırdı. Değerli bir takım ve rakip için zor bir taraftarı var. Türkiye'ye avantajlı bir durumda gitmek için iyi hazırlıklar yapmalıyız" dedi.

Coelho, Benfica'da eksiklerin olmasından dolayı endişe duyduklarını belirterek, "Tüm kadronun hazır olması hoşumuza giderdi. Elemedeki en büyük zorluluğumuz eksik kadro olacak. Sorunlarımızı çözmek için gerekli stratejileri geliştirmeli ve hazırlanmalıyız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor