Almanya'da Türklere silahlı saldırı

Alınan bilgiye göre, Side Bar isimli lokalde İbrahim S.'nin kurşunlarına hedef olan Hasan Özdağ ağır şekilde, Hakkı Düzel ise bacağından hafif şekilde yaralandı. Olayı anlatan Hakkı Düzel, "İbrahim, 10-15 kişiyle lokali bastı ve kasti olarak öldürmek amac

Almanya'da Türklere silahlı saldırı

Alınan bilgiye göre, Side Bar isimli lokalde İbrahim S.'nin kurşunlarına hedef olan Hasan Özdağ ağır şekilde, Hakkı Düzel ise bacağından hafif şekilde yaralandı. Olayı anlatan Hakkı Düzel, "İbrahim, 10-15 kişiyle lokali bastı ve kasti olarak öldürmek amacıyla üzerime kurşun yağdırdı" dedi. Kentin Wandsbek semtinde bulunan Marien Hastanesi'nde tedavi gören Hakkı Düzel, lokal sahibinin telefonu üzerine gençler arasında çıkan kavgayı ayırmak için lokale gittiğini belirtti.

 Zanlılarla uzaktan akraba olduklarını ifade eden Düzel, gençlerin kavga ettiği lokalde, oğlunun arkadaş çevresi hakkında uyardığı İbrahim S.'nin babası Hüseyin S.'nin, söylediklerini yanlış anlayarak kendisine bıçak çektiğini söyledi. Daha sonra lokale İbrahim ve Cengiz S. önderliğinde yaklaşık 15 kişilik bir grubun geldiğini söyleyen Düzel, İbrahim Sarıkaya'nın köşede oturan ve konuyla ilgisi olmayan Hasan Özdağ'ı karnından kurşunladığını ardında da kendisine kurşun yağdırdığını ifade etti. Atik davranarak, üzerine gelen 10-12 kurşunun büyük bölümünden sıyrıldığını söyleyen Düzel, kurşunların rasgele atıldığını ifade etti.

Olay anında lokalde yaklaşık 60 kişinin bulunduğunu söyleyen Hakkı Düzel'in ağabeyi Altan Düzel ise, lokali basmak için bahane aradıklarını, Hakkı Düzel'i bahane ederek bunu gerçekleştirdiklerini söyledi. Olayın bazı Alman ve Türk yayın kuruluşlarının yansıttığı gibi "etnik çatışma" ya da "hesaplaşma" olmadığını söyleyen Altan Düzel, kimseyle husumetleri olmadığının da altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor