Almanya'da bir Türk hoca daha!

Almanya 2. Futbol Ligi'nde ikinci yarının ilk üç maçında sadece bir puan alabilen Fortuna Düsseldorf Kulübü, antrenör Oliver Reck'in görevine son verdi. Takımı şimdilik U-23 takımının antrenörü Taşkın Aksoy'un çalıştırmasınakarar verildi.Bundesliga'ya çık

Almanya'da bir Türk hoca daha!

Almanya 2. Futbol Ligi'nde ikinci yarının ilk üç maçında sadece bir puan alabilen Fortuna Düsseldorf Kulübü, antrenör Oliver Reck'in görevine son verdi. Takımı şimdilik U-23 takımının antrenörü Taşkın Aksoy'un çalıştırmasınakarar verildi.

Bundesliga'ya çıkabilmek için mücadele eden Düsseldorf üç maçta 8 puan kaybedince 7. sıraya düştü. Düsseldorf'un üçüncü sıra ile arasındaki fark 6 puan.

İkinci ligde ilk iki sırayı alan takım direk olarak birinci lige çıkıyor, üçüncü olan takım ise Bundesliga'yı sondan üçüncü bitiren takımla baraj maçları oynuyor.

47 yaşındaki Taşkın Aksoy Berlin kökenli. Futbola Hertha Berlin genç takımında başlayan Aksoy, daha sonra Türkiyemspor'da oynadı. Taşkın Aksoy, Türkiye'de de Boluspor, Kocaelispor ve Kayserispor formalarını giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler