Almanya ve Yunanistan başvurdu

Yunanistan ve Almanya Futbol Federasyonları, Türkiye’nin UEFA Lisansının iptalinin talep edildiği iddia edildi. Türkiye’de gündemin 1 numaralı maddesi olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun şike soruşturması hakkındaki kararları, Avrupa medyasında geniş yank

Almanya ve Yunanistan başvurdu

Yunanistan ve Almanya Futbol Federasyonları, Türkiye’nin UEFA Lisansının iptalinin talep edildiği iddia edildi.

 

Türkiye’de gündemin 1 numaralı maddesi olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun şike soruşturması hakkındaki kararları, Avrupa medyasında geniş yankı uyandırmasının ardından Avrupa’daki Futbol Federasyonlarını da harekete geçirdi.

 

İddialara göre Yunanistan ve Almanya Futbol Federasyonları, Türkiye’nin UEFA Lisansının iptali için UEFA'ya başvuru yaptığı idda edilirken resmi kaynaklar böyle bir girişimi şuana kadar ne doğruladı ne de yalanladı.

 

Ayrıca Panathianikos, Olympiakos, Anderlecht, PSG ve Basel kulüpleri Türk takımlarıyla oynamak istemediklerini UEFA’ya iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor