Almanya Sokakları bordomavi

 Almanya'da yaşayan Trabzonsporlu taraftarlar, 13 Mayıs Pazar günü Türkiye Futbol Federasyonu'nun Avrupa Koordinatörlüğü'ne yürüyecek. Bordo-mavili takımın Avrupa'da yaşayan taraftarlarının organize ettiği yürüyüş için şu açıklama yapıldı:"Son yıllarda Tü

Almanya Sokakları bordomavi

 

Almanya'da yaşayan Trabzonsporlu taraftarlar, 13 Mayıs Pazar günü Türkiye Futbol Federasyonu'nun Avrupa Koordinatörlüğü'ne yürüyecek. 

Bordo-mavili takımın Avrupa'da yaşayan taraftarlarının organize ettiği yürüyüş için şu açıklama yapıldı:

"Son yıllarda Türk futbolu üzerinde karanlık güçlerin hüküm sürmeye çalıştığı bir ortamda fair-play ruhuna uygun, adaletli bir lig ve de Türk futbolunun geleceği için Türkiye Futbol Federasyonu'nun Avrupa Koordinatörlüğü Merkezine yürüyoruz. Yürüyüş için gerekli tüm izinler alındı. Bu yürüyüşe Trabzonspor Taraftar Gruplarını, Dernek ve diğer oluşumları, sivil toplum kuruluşları ve tüm Trabzonspor sevdalılarını bekliyoruz. Temiz bir futbol için haydi sen de katıl."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor